Kombiner adgang til flere kunder med fastholdelse af de kunder, der allerede besøger jeres digitale showroom.

Relevante bilkøbere sendes til din egen hjemmeside

Vi kan sikre bedre og mere præcise målgrupper

Genvind de kunder der har forladt din hjemmeside uden at kontakte dig

Udnyttelse af data fra Tjekbil.dk og Bilhandel.dk for at tiltrække potentielle bilkøbere

Vi oplever stor efterspørgsel

Vi oplever en stor efterspørgsel i markedet på at få sendt relevant trafik ind til bilforhandlerens eget site. Vi har samtidig konstateret at mange bilforhandlere ikke udnytter de digitale muligheder, for fastholdelse af besøgende til eget site. Derfor kan vi ved hjælp af vores data fra 600.000 aktive bilsøgende hjælpe med at øge mængden af relevante kunder samt opsamle bilsøgende der har besøgt jeres site. Dette sikrer jer flere potentielle kunder i jeres digitale showroom.

Mere specifikke og præcise målgrupper

For at opnå det fulde potentiale vil vores Marketing afdeling installere en Facebook Pixel på din hjemmeside. Herefter begynder vi at trække data fra Bilhandel.dk og Tjekbil.dk for at kunne præcisere målgruppen og sikre jer potentielle bilkøbere, direkte ind på din egen hjemmeside.

facebook, social media, communication
Bilhandel lille logo

Retargeting fra din Facebookside til dit eget showroom

Retargeting har ét vigtigt formål og det er at sende besøgende, der før har vist interesse for dine biler, tilbage til dig.

Men nu tilbyder vi også muligheden for at i kan bruge vores data. Det vil sige, at bilsøgende der før har været inde og se netop dine biler på Bilhandel.dk, dem kan vi sende ind til din egen hjemmeside. 


Ønsker du vi skal kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.