Artikel

Bilhandel biler

Brugtbilssalget i 6 gear

Juni måned blev den bedste salgsmåned nogensinde i følge Dansk Statistik. Med et salg på mere end 54.000 brugte biler i juni er det totale brugtbilssalg for året til dato på højde med samme tidspunkt i 2019. Rekorden betyder en samlet stigning i juni måned, sammenlignet med året før, en stigning på hele 25%.

Der er mange bud på hvad årsagen til netop denne kraftige stigning kan være, men det er pudsigt det kommer i forbindelse med covid 19 udbrud. Udbruddet har resulteret i at flere og flere ikke bruger offentlig transport men derimod har købt privat bil.

Juli måned kom turen så til registrerede nye  personbiler på vejene. Den markante stigning lyder på 13,4% sammenlignet med samme måned i 2019. En tendens vi hos Bilhandel.dk ser som meget positivt for fremtiden. 

Hos Bilhandel og TjekBil oplever vi også at der er mange køber i markedet. Faktisk havde Bilhandel.dk 40% flere besøg i juni i forhold til 2019. Vores unikke opsætning gør at vi er i kontakt med rekord mange bilkøber og leasingtager både på vores egne medier samt Google, Facebook og andre samarbejdspartner.

Vil I også have kontakt til flere nye kunder så har vi netop nu mulighed for at tage flere forhandler med i vores trafikskabende kampagner.

Kontakt din konsulent i dag og få flere kunder i butikken. Bilhandel og TjekBil er Danmarks hurtigst voksende services for bilsælger og køber. Med måske markeds laveste kontaktpriser hjælper vi hver dag flere og flere professionelle med at forbedre deres resultater.


Ønsker du vi skal kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.