Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores seneste nyheder direkte i indbakken

Bilhandel.dk og Tjekbil.dk når nye højder

Men tro ikke vi stopper her. Vi vil fortsat gøre hvad vi kan for at vækste, sammen med dig som forhandler. Så lad os sammen sælge biler i fremtiden!

1
Aktive bilsøgende lige
1 %
Årlig trafikvækst
1
Forhandlere
1
Bilopslag pr måned

Bilhandel fortsætter massiv vækst i 2020

Året 2019 har budt på en kæmpe fremgang for Bilhandel.dk og Tjekbil.dk. Vi slutter året af med over 300.000 unikke brugere og mere end 40.000 biler til salg.

Vores mange gratis ydelser er blevet taget godt i mod blandt landets mange bilforhandlere. Vi hjælper nu mere end 550 bilforhandlere med deres Facebook annoncering.
Det er både med opslag af egne biler på egen Facebookside, men kan også være mere målrettet annoncering.
Her bruger vi vores data på brugernes adfærd på både Bilhandel, Tjekbil og resten af internettet, til at ramme de helt rigtige brugere, som leder efter præcis, det bilforhandleren har på lager.

Hele 450 bilforhandlere har også valgt, at vi viser deres komplette lagerliste direkte ude i jeres Google My Business. Dette sikrer en flot profil og giver forhandleren en masse gratis trafik direkte fra Google.

Som noget nyt er vi også begyndt at sende brugbare kunde leads fra private, der gerne vil sælge deres brugte bil. Vi ved hvor svært det kan være at skaffe gode brugte biler. Nu kommer de direkte i din indbakke.
Endnu en gratis ydelse fra Bilhandel er generering af videoer af dine brugte biler. Videoer skaber øget opmærksomhed og vi har tilpasset videoerne, så de er optimale hvor som helst online.
Inden for ganske kort tid kommer vi også med en brugtbilsvurdering på Tjekbil.dk. Tjekbil.dk har nu mere end 1 million opslag hver eneste måned.

I 2020 vil vi fortsætte vores klare mission om at levere flere bilkøbere til bilforhandlerne end nogen anden leverandør – Og det skal samtidig være til en brøkdel af prisen hos de øvrige medier – gratis om muligt!.
Den vision er vi allerede godt på vej til at gøre til virkelighed, og vi håber på jeres fortsatte opbakning i 2020, hvor vi har yderligere spændende ting på vej. Giv mig endelig et kald hvis vi kan hjælpe yderligere.
Hele teamet bag Bilhandel ønsker god jul og godt nytår til dig, din forretning og ikke mindst din familie.

Mock up