Facebook ads

Sælg flere biler gennem Facebook Ads

Artikel


Værdien af Facebook Ads

Facebook annoncering åbner muligheden for at skabe mere værdi for din hjemmeside og virksomhed. Dine biler vil have mulighed for at blive vist til relevante facebookbrugere ud over din lokale grænse, og du kan gøre det for forholdsvis få marketingskroner. Hos Bilhandel har vi en stor mængde af data, der flettes sammen med Facebooks, der gør at vi kan ramme dem der er i markedet, som er på udkig efter dine biler.

pexels-cottonbro-5082581 2

Hvad er Facebook Ads?

Annoncering gennem Facebook Ads er et af de mest populære og anvendte medier til at køre betalt annoncering tværs over brancher og markeder. Gennem Facebooks Annonceadministrator muliggøres det at skabe målrettede annoncer, og få dem eksponeret overfor facebookbrugere, man som bilforhandler ønsker at ramme.

Facebook Ads gennem Bilhandel

Hos Bilhandel oplever vi en stor efterspørgsel fra vores forhandlere, på at få sendt trafik og henvendelser til deres hjemmesider. Gennem Bilhandels annonceprodukt på Facebook, opsætter vi meget specifikke annoncer, som enten genererer trafik til bilforhandlerens hjemmeside eller konkrete henvendelser på specifikke biler.

Det er de færreste bilforhandlere, som har nok data til at kunne opsætte og køre konsistente kampagner gennem Facebook. Derfor vælger rigtig mange bilforhandlere at gå til os, når de ønsker at komme i gang med betalt annoncering gennem Facebook.

Hos Bilhandel har vi den kæmpe fordel, at vi har en stor mængde data på bilkøbere gennem vores mange bil relaterede hjemmesider. Vores portefølje består af nogle de største bilsites på markedet i Danmark, hvor vi indsamler data, der anvendes til at kunne ramme aktive bilsøgende på Facebook.

Data er vejen frem

Vores mængde af data på bilkøbere kombineret med vores ekspertise gør, at vores specialister kan skræddersy og målrette Facebook kampagner mod meget specifikke målgrupper og segmenter med yderst effektive resultater.

Når vi opsætter diverse annoncer, foregår det i tæt samarbejde med vores forhandlere for at finde frem til det mål, som forhandleren ønsker at indfri gennem annonceringen. Vi tilbyder professionel rådgivning gennem hele processen – før, under og efter kampagnen.

Vi opdaterer vores kunder en gang om måneden, hvor de får tilsendt en rapport på baggrund af kampagnens effektivitet, så de altid har et overblik over hvor stor værdi de får for pengene.

Grunden til at Facebook er så populært ift. betalt annoncering, er at kunderne befinder sig her. Facebook er det absolut største sociale medie i verden med 1,84 mia. aktive brugere hver eneste dag.

For at udnytte Facebooks data bedst muligt kræver det, at man parrer sin egen data med Facebooks. Kombinationen af disse data medfører, at man kan opstille kopimålgrupper.

En kopimålgruppe defineres som en gruppering af brugere, som har en sammenlignelig adfærd med den målgruppe man definerer på baggrund af ens egne data. På den måde kan Facebook lokalisere brugere, som ligner den målgruppe man ønsker at ramme, og derved øges mængden af mulige brugere, som kan få vist ens biler.

Fordele ved Facebook annoncering

Den moderne bilkøber gennemgår over 900 digitale kontaktpunkter før, at de er købsparate. Det er derfor vigtigt, at man holder sig top of mind samt eksponerer sig overfor kunderne i markedet. Det sker ved at udarbejde annoncer, som optimeres mod at sende brugere fra Facebook direkte over på sin egen hjemmeside.

En af de store fordele ved at annoncere gennem Facebook, er muligheden for løbende at optimere ens kampagner. Til enhver tid kan der laves ændringer i annoncerne for at optimere effektiviteten på eksempelvis kampagnebudgettet.

Der er også rig mulighed for at lave ens annoncer mod decideret salg af biler ved hjælp af kampagnemål som eksempelvis ”henvendelser” eller ”leads”. Målet for denne type annonce kan være man vil have, at brugere skal ringe til ens forhandler på en specifik bil, som brugeren har fået vist i annoncen. Herfra kan forhandleren indlede en salgsdialog, og dermed opnå større kontrol.

Ønsker du hjælp til at opsætte og køre annoncering på Facebook, eller blot en uforpligtende snak om dine annonceringsmuligheder? Så du mere end velkommen til at kontakte os for en gratis rådgivningssession med en af vores specialister.

 


Ønsker du vi skal kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.