Samarbejdspartnere

Her vises et overblik over de virksomheder, som Bilhandel samarbejder med 

Tilbyd finansiering uden udbetaling til dine kunder og sælg flere biler. Du henviser kunden til os og vi hjælper dem med ansøgningen og dialogen med Resurs Bank. Servicen er gratis og uforpligtende for dig at bruge og skal ses som en mulighed for at du kan sælge en bil, som du ellers ikke havde fået solgt.

Tjekbil logo

Opret en søgeagent med ønskede kriterier og få tilbudt biler fra private, der matcher dette. Hver måned er der 1.000 private der sætter sin bil til salg på Tjekbil. Opstil kriterier som mærke, kilometer, alder mm. og modtag kun de biler der er relevante for dig og din virksomhed.

MOTERJOBS

En jobannonce på MOTORJOBS giver dig den bedste og mest målrettede eksponering af jobs i autobranchen. Som annoncør kommer du ikke alene i kontakt med ledige kandidater i autobranchen. Du kommer også i kontakt med potentielle kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende.

VORES Digital har på rekordtid skabt Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser, hvor de hver dag leverer nærværende historier på 409 sites og sociale medier. Den digitale succes skyldes en innovativ og banebrydende tilgang til markedet - både med fokus nyeste tech, AI og tætte relationer til det lokale erhvervsliv.

Vil du styrke din forretning online? Heymedia er specialister i SEO, Social, Google Ads og Marketing Automation. Vi sørger for, at din forretning bliver bemærket online – og vigtigst at kunderne vælger dig – og vælger dig igen. Vi samarbejder bl.a. med Motorjobs, Clevr Car, Blue Cars, Reuse Mobility, Repeatly og GoMore.

bazoom group

Skandinaviens største platform for SEO / Linkbuilding. Specialister i at opbygge autoritet og rangeringer på Google.

easir logo

Ved du hvilke markedsføringskanaler der er mest effektive? Easi’r gør det muligt for bilforhandlere at arbejde mere effektivt med kundeemner ved hjælp af en softwareløsning, som forhandlerne kan finde ud af at bruge og giver dig et overblik over hvilke kanaler der er mest effektive.

ZAPP Mobility

Med ZAPP forhandlersamarbejde kan man øge sin indtjening og samtidigt vejlede sine kunder til den rigtige løsning.

carbuddii

CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen.

AutoUncle

Åbningstider

09 – 16 alle hverdage

Kontakt os på telefon

Telefon: 93 10 20 50

Andreas-Fischer

Andreas Fischer

Salgschef

Jonas Alexandersen

Jonas Alexandersen

DIgital konsulent

Telefon: 20 93 53 89
E-mail: jha@bilhandel.dk

Dorthe Thomsen

Dorthe Abild Thomsen

DIgital konsulent

Telefon: 51 44 68 17
E-mail: dt@bilhandel.dk