SmartSalg

Der er mange i bilbranchen der lige nu oplever store udfordringer med at skaffe biler – både nye og brugte. Og ikke mindst til de rigtige priser. Har I samme udfordring, så lad os hjælpe jer!

Med SmartSalg får du som forhandler adgang til en strømlinet, effektiv og tidsbesparende metode til opkøb af tusindvis af biler fra private.

TjekBil, der nu fungerer som den sælgerrettede platform for SmartSalg, bruges allerede af mere end 500.000 danskere månedligt. Dette garanterer en solid base af potentielle bilsælgere, hvilket forbedrer dine chancer for at finde den rette bil til din forretning. Der er gratis adgang til bilerne og det er først når et bud accepteres der opkræves et salær.

Med SmartSalg, styrker du din position i et marked i hurtig forandring og tilpasser dig samtidig til fremtidens digitale autobranche.

Fordele ved SmartSalg

 • Direkte adgang til opkøb af tusindvis af biler fra private uden at skulle navigere gennem sociale medier eller online markedspladser.
 • En omhyggelig beskrivelsesproces sikrer, at alle relevante bildata er umiddelbart tilgængelige, hvilket letter din beslutningsproces.
 • En effektiv søgeagent giver dig mulighed for at modtage notifikationer om biler, der præcist matcher din indkøbsstrategi, hvilket optimerer din tid og ressourcer.
 • En lukket, 48-timers budrunde giver mulighed for at erhverve biler til konkurrencedygtige priser.
 • Gratis adgang til at byde på biler via Bilhandel Dashboard, hvor du også kan holde øje med vigtige nøgletal for din forretning.

Sådan fungerer det

 • Brugere af TjekBil opretter deres bil til salg via ”TjekBil SmartSalg”
 • Bilerne beskrives gennem en grundig proces, der sikrer at alle relevante data er til rådighed for forhandlerne
 • I processen angiver brugeren at de er indforstået med at sælge deres bil til en forhandler
 • Du modtager en besked om at bilen er oprettet og åben for bud i 48 timer
 • Du byder gennem en lukket budrunde.
 • Hvis sælgeren accepterer dit bud, bliver du sat i forbindelse med sælger og afslutter handlen på normalvis.
 • Du opkræves et mindre salær pr. bil du køber
 
Se også en step by step guide HER

Anbefalinger

Få adgang til at købe biler med SmartSalg

Indtast dine oplysninger herunder, og få adgang til tusindvis af biler nu.

OBS: Forhandlere som allerede er kunde på Bilhandel.dk får automatisk adgang via deres dashboard. Du kan logge ind her (Har du ikke adgang, så tag fat i din konsulent nedenfor eller ring på 30 14 44 93)

Kontakt os

Joakim Madsen

Joakim Madsen

Senior forhandlerkonsulent

Telefon: 31 35 25 82
E-mail: jm@bilhandel.dk

Emil Fjord Mortensen

Emil Fjord Mortensen

Digital konsulent

Telefon: 22 88 69 86
E-mail: efm@bilhandel.dk

Jonas Alexandersen

Jonas Alexandersen

Senior Forhandlerkonsulent & Datasalgsansvarlig

Telefon: 20 93 53 89
E-mail: jha@bilhandel.dk

Hos Bilhandel tilbyder vi også

Abonnement på Bilhandel.dk

Betal en fast månedlig lav pris for at annoncere dine biler på bilhandel.dk. Abonnementet inkluderer at vi henter oplysninger fra Bilinfo og AutoIT. Betal ydermere kun for de kundehenvendelser vi kan generere til din forretning. Der er ingen binding.

Annoncering på Facebook

Nå ud til flere potentielle kunder med annoncering igennem Facebook. Annoncer dine biler bredt på Facebook med egne biler og logo. Betal et månedligt beløb og modtag klik om måneden der ønskes.

Opslag på Facebook

Har du ikke tiden til at vedligeholde din Facebookside, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at oprette opslag på din side. Du bestemmer selv om opslagene skal være billeder, videoer eller en blanding.